«Βόμβα» από τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ: «Εμαθα 35 χρόνια μετά ότι έχω μια κόρη» - iefimerida.gr

«Βόμβα» από τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ: «Εμαθα 35 χρόνια μετά ότι έχω μια κόρη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή «Στο ντιβάνι» εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ (εμβληματική φιγούρα του Μάη του '68) και έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Υπάρχει μέσα μου αυτό που αποκαλώ μια προγενετήσια αγωνία», δήλωσε. Ο Κον Μπεντίτ γεννήθηκε το 1945 και δεν γνώρισε τον πόλεμο. Αλλά κράτησε μέσα του τον φόβο που γνώρισαν οι Εβραίοι εκείνη την περίοδο. Οταν ο γάλλος παρουσιαστής της εκπομπής του έδειξε μια φωτογραφία από το γκέτο της Βαρσοβίας το 1949, ο Κον Μπεντίτ ταράχτηκε:
«Εχω την αίσθηση ότι θα μπορούσα να είμαι αυτό το παιδί που βγαίνει με τα χέρια σηκωμένα. Και βγαίνει έτσι για τον απλό λόγο ότι είναι Εβραίος. Κι αυτό είναι πολύ σκληρό...», είπε.
Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ γεννήθηκε στη Γαλλία και έμεινε άπατρις ως την ηλικία των 14 ετών, οπότε και πήρε την γερμανική υπηκοότητα. Στην εκπομπή μίλησε και για την κόρη του που κρατούσε κρυφή ως σήμερα.
«Το 1973 είχα μια σχέση και έμαθα μετά από 35 χρόνια ότι είχα και μια κόρη. Ηταν πολύπλοκο, ήμουν πολύ φίλος με τη μητέρα της και ζούσαμε μαζί σε κοινότητα. Τότε η κόρη μου δεν ήξερε ότι εγώ ήμουν ο πατέρας της, σήμερα είναι 43 ετών. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια σχέση πατέρα και κόρης. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία».
Ο ονομαζόμενος και «κόκκινος Ντάνι» για το επαναστατικό παρελθόν του, ο Κον Μπεντίτ μίλησε για το πάθος του για το ποδόσφαιρο, το ποδήλατο, το ψάρεμα, το καλό φαγητό αλλά και για τις ωραίες γυναίκες. Δήλωσε, μάλιστα, ηδονιστής. «Γι'αυτό δεν θέλω να αποκτήσω εξουσία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάνιελ Κον Μπεντίτ κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ