7χρονος λύνει τον κύβο του Ρούμπικ με το ένα χέρι -Τι χρόνο έκανε [βίντεο] - iefimerida.gr

7χρονος λύνει τον κύβο του Ρούμπικ με το ένα χέρι -Τι χρόνο έκανε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δάχτυλά του κινούνται με τόση ταχύτητα που είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα κινούν κάτι.

Το πρόσωπό του είναι ανέκφραστο και δεν δείχνει τον ενθουσιασμό του παρά μόνο όταν τα καταφέρνει 27 δευτερόλεπτα μετά να λύσει έναν κύβο του Ρούμπικ με το ένα του μόνο χέρι.

Πρόκειται για τον Τσαν Χονγκ Λικ, τον 7χρονο που έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω των ικανοτήτων του στο δημοφιλές και δύσκολο παιχνίδι. Ο μικρός συμμετέχει σε διαγωνισμούς ταχύτητας από τα 4 μόλις χρόνια και τον Νοέμβρη κατάφερε να λύσει ένα κύβο σε 8,72 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και τα δυο του χέρια.

Παρόλα αυτά ο μικρός θέλει να γίνει ο νούμερα 1 παίκτης στον κόσμο, κάτι από το οποίο δεν απέχει πολύ αν υπολογίσει κανείς ότι το ρεκόρ το κατέχει ένας νεαρός με την διπλάσια ηλικία από τον Λικ, ο Λούκας Ετερ από το Κεντάκι που έλυσε τον κύβο σε 4,904 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύβος Ρούμπικ 7χρονος ενα χερι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ