Αυστηρή επιστολή Μουζάλα στη UNICEF: Είστε η μεγαλύτερη ΜΚΟ και δεν βοηθάτε στο προσφυγικό - iefimerida.gr

Αυστηρή επιστολή Μουζάλα στη UNICEF: Είστε η μεγαλύτερη ΜΚΟ και δεν βοηθάτε στο προσφυγικό

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την UNICEF για την απουσία της στο προσφυγικό, έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Γιάννης Μουζάλας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας χρησιμοποιεί μάλιστα αυστηρούς τόνους, καθώς όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, η UNICEF είναι απούσα. Κάνει μάλιστα για ακατανόητο έλλειμμα παρουσίας της οργάνωσης από την προσφυγική κρίση.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μουζάλας που υπογράφει την επιστολή, επισημαίνει πως ενώ διεθνείς και εγχώριες ΜΚΟ έχουν συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια αυτή «με λύπη έχουμε διαπιστώσει την απουσία της UNICEF από αυτή την προσπάθεια, παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί». Και ζητά την ενεργή και «επιτέλους συγκεκριμένη» ανταπόκριση της Unicef.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ