Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για την Βενεζουέλα με το... κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για την Βενεζουέλα με το... κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων

(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φράσεις ενός δημοσιογράφου που συνελήφθη ως μέλοςτου κυκλώματος εκβιαστών, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ για τον ερωτύλο πρέσβη της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου «η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος φτάνουν μέχρι τη Βενεζουέλα στην προσπάθειά τους να μην απαντήσουν για τις σχέσεις με το κύκλωμα εκβιαστών». Οπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «για να το πετύχουν, προσπαθούν να αμφισβητήσουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, σε μια υπόθεση όπου υπήρξε ενεργή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αφορά σεξουαλική παρενόχληση εργαζομένων».

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ακόμη: «Για την φιλότιμη αυτή προσπάθεια της μονταζιέρας τους, απαντάμε στον κ. Κουμουτσάκο με τον μόνο τρόπο που αυτός κατανοεί, με τις φράσεις ενός στενού -από ότι φαίνεται- συνεργάτη του» και παραθέτει φράσεις ενός μέλους του φερόμενου ως κυκλώματος δημοσιογράφων:

«..Να σου πω. Είσαι θεός. Οι ανακοινώσεις αυτές αδερφέ… επειδή είμαι από παιδί στη ΝΔ...Ρε τώρα, να σου πω κάτι, κανείς δεν τα έχει βγάλει, πλάκα μου κάνεις τώρα; Τι είμαι κανένας χθεσινός είμαι τώρα εγώ; Στην πιάτσα είμαι. Τους έχεις στείλει για χόρτα… Παίζεις πάνω, δεξιά, κέντρο, αριστερά, τους τρέχεις, πας μπροστά, λογοπαίγνια, σκόνη και θρύψαλα τους έχεις. Στο λέει ο Τάκης που είναι φίλος. Άμα δεν μου άρεσε κάτι, θα στο έλεγα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ απάντηση ΝΔ Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ