Η Ρένα Δούρου παρουσιάζει σε ταινία μικρού μήκους το έργο της στην περιφέρεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ρένα Δούρου παρουσιάζει σε ταινία μικρού μήκους το έργο της στην περιφέρεια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια μετά τις Περιφερειακές εκλογές ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος παρουσιάζει την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20:30 στον κινηματογράφο Αβάνα στο Χαλάνδρι τον απολογισμό έργου του τομέα στην ταινία μικρού μήκους, με τίτλο "Δύο Βήματα Εμπρός", σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζιώγα και δημοσιογραφική επιμέλεια της Μίνας Μαρούγκα.

Δείτε το τρέιλερ- πρόσκληση της ταινίας, που γυρίστηκε στο Μαρούσι στο Δάσος Συγγρού στις 7 Μαΐου 2016.

Στην ταινία η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και Περιφερειακοί σύμβουλοι παρουσιάζουν τα έργα αλλά και τις προοπτικές της Περιφερειακής Διοίκησης με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Περιβαλλοντικά και αντιπλημμυρικά έργα, Κοινωνική πολιτική, Αντιμετώπιση της ανεργίας, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αλλαγή στην διαχείριση των απορριμμάτων είναι οι βασικές προτεραιότητες στα βόρεια προάστια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου καραμερος έργο ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ