Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να τα εγκαταλείψει όλα και να φύγει μακριά; Είναι αυτό ακριβώς που έκανε ένα νεαρό ζευγάρι Γάλλων, μετά τις σπουδές του.

Η Σαρλέν Ντεντουά και ο Σιλβάν Σοτς συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Οταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσουν πού θα κάνουν πρακτική, έλαβαν μια προσφορά να πάνε για 6 μήνες στη νότια Κίνα.

Πήγαν, γύρισαν και τα κατάφεραν: η επιχείρηση τους πρότεινε τελικά ένα συμβόλαιο δύο ετών στην Κίνα. Τα προβλήματα, ωστόσο, ξεκίνησαν από τη στιγμή που διαπίστωσαν ότι η Κίνα δεν δίνει βίζα εργασίας για τόσο μεγάλο διάστημα. Επρεπε λοιπόν να βρουν κάποια άλλη λύση. «Το αφεντικό μας πρότεινε να δουλεύουμε ακόμη και εκτός Κίνας, αρκεί να μείνουμε στην Ασία και να έχει καλό δίκτυο ίντερνετ», δήλωσε το ζευγάρι.

Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ετσι, επέλεξαν ένα παραδεισένιο νησί της Ταϊλάνδης για να ζήσουν, το Koh Phangan.

Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά τα προβλήματα στην Ασία δεν σταμάτησαν. «Στην Ταϊλάνδη για να πάρουμε βίζα ήμασταν υποχρεωμένοι να βγαίνουμε από το έδαφος κάθε τρεις μήνες. Απλά μπορούσαμε να βγούμε για λίγο από τα σύνορα και να γυρίσουμε. Εμείς επιλέξαμε να ταξιδεύουμε», λένε. Ετσι, λίγο από υποχρέωση, λίγο από ένστικτο περιπέτειας, άρχισαν τα ταξίδια.

Πήγαν παντού: Κίνα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Λάος, Καμπότζη, Χονγκ Κονγκ, Μακάο, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Νεπάλ, Μογγολία, Ινδονησία, Βιρμανία, Σρι Λάνκα.

Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ταξίδευαν πέντε χρόνια στην Ασία, το ίντερνετ τους λάτρεψε [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Σε όλο αυτό το διάστημα δημιούργησαν ένα μπλογκ και ανέβαζαν τις φωτογραφίες τους από τα μυθικά μέρη που επισκέπτονταν. Το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λάτρεψαν τα ταξίδια αλλά και το ζευγάρι, που διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι Ασία ταξίδια Ίντερνετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ