Η Ζιλί Γκαγιέ διορίζει υπουργούς του Ολάντ -Καυτές λεπτομέρειες για το ερωτικό ειδύλλιο της Γαλλίας - iefimerida.gr

Η Ζιλί Γκαγιέ διορίζει υπουργούς του Ολάντ -Καυτές λεπτομέρειες για το ερωτικό ειδύλλιο της Γαλλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυτές λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο περιλαμβάνει η καινούργια βιογραφία της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, Ζιλί Γκαγιέ, με τον τίτλο «Mademoiselle» («Δεσποινίδα»), που κυκλοφόρησε την Τετάρτη στη Γαλλία.

Το νέο βιβλίο ήρθε σε μια εποχή που η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου βρίσκεται τόσο χαμηλά που οι μεγάλες γαλλικές εφημερίδες προβλέπουν τον αποκλεισμό του από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, που θα γίνουν στις 23 Απριλίου 2017.

Η Ζιλί Γκαγιέ διορίζει υπουργούς του Ολάντ -Καυτές λεπτομέρειες για το ερωτικό ειδύλλιο της Γαλλίας | iefimerida.gr 0

Μια νέα βιογραφία δημοσιεύτηκε το περασμένο διάστημα στη Γαλλία για την ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ, και οι εκρηκτικές λεπτομέρειες κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Η βιογραφία γράφηκε από την Πολίν Ντελασού, δημοσιογράφο στο περιοδικό Paris Match, με τον τίτλο «Mademoiselle» που σημαίνει «Δεσποινίς».


Κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο κυκλοφόρησαν ήδη στα γαλλικά ΜΜΕ:


1. Η βιογραφία ξεκινάει με μια μεγάλη περιγραφή του σώματος της Ζυλί Γκαγιέ (!), γραμμένη με ποιητικό τρόπο. Η Πολίν Ντελασού είδε όλες τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει η Γκαγιέ «γυμνή σχεδόν πάντα στο σινεμά, γυμνή και στην τηλεόραση». «Γνωρίζω το σώμα της σχεδόν απ'έξω», γράφει η δημοσιογράφος και δίνει λεπτομέρειες: «Τα οπίσθια έχουν ένα απαλό λευκό χρώμα. Ανάμεσα στις γάμπες υπάρχει ένα σκοτεινό τρίγωνο».
2. Ενα σημάδι από τη μοίρα: Στα τέλη του 1980 η Ζυλί Γκαγιέ μετακομίζει με τους γονείς της «σε ένα κτίριο που βρισκόταν σχεδόν 190 μέτρα από το προεδρικό μέγαρο. Σε νεαρή ηλικία η Ζυλί Γκαγιέ περνούσε σχεδόν καθημερινά μπροστά από το παλάτι του μελλοντικού αγαπημένου της», γράφει.
3. Η Ζυλί Γκαγιέ είναι λίγο «θεούσα»: «Στην κουζίνα της έβαψε στον τοίχο μια Παρθένα Μαρία για να μοιάζει με τις τοιχογραφίες στους δρόμους της Νάπολης. Στη βιβλιοθήκη της υπάρχουν βιβλία αγίων. Λέει ότι προσεύχεται στον Θεούλη ελπίζοντας να πάρει κάποιο ρόλο στον κινηματογράφο και λατρεύει την θεία λειτουργία σε σημείο που πάνω στο κινητό της έχει εικόνα της Παρθένου Μαρίας με τον Χριστό».
4. Είναι μια χαλαρή μητέρα με τα δυό παιδιά της, τα οποία απέκτησε με τον σεναριογράφο από την Αργεντινή Santiago Amigorena : τον Tadeo (γεννήθηκε το 1999) και τον Ezéchiel (γεννήθηκε το 2000). «Εβαζε τον Ιεζεκιήλ όταν ήταν μωρό σε ένα καλάθι και ερχόταν μαζί του στο εστιατόριο», θυμάται η καλή της φίλη Johanna Landau.
5. Οταν αποκαλύφθηκε το κρυφό της ειδύλλιο με τον Φρανσουά Ολάντ, ενώ ο γάλλος πρόεδρος είχε ακόμη σχέση με την Βαλερί Τριερβελέρ που είχε εγκατασταθεί στο προεδρικό μέγαρο, από το περιοδικό Closer, οι δυό τους θύμωσαν πάρα πολύ. «Εκείνος και η Ζυλί ήταν πολύ εκενυρισμένοι», λέει ο γνωστός τους Bernard Murat.
6. Η Ζυλί Γκαγιέ έχει γίνει ένα με τον Φρανσουά Ολάντ. Επί καιρό τον έκρυβε και από τους κοντινότερους φίλους της, λέγοντας ότι έχει σχέση με έναν μεγαλύτερό της άντρα (την περνάει 20 χρόνια). Συνήθως τον παρουσιάζει σαν τον «αγαπημένο» της ή τον «αρραβωνιαστικό» της και επαναλαμβάνει στους φίλους της: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη». Επίσης, τον προσέχει πάρα πολύ: «Εκείνη επιλέγει το τι θα φάει ο πρόεδρος».
7. Η Ζυλί Γκαγιέ έχει χιούμορ: «Φρανσουά, ας παντρευτούμε λοιπόν. Ετσι, θα αυξήσουν οι εφημερίδες τις πωλήσεις τους!» του είπε στη διάρκεια ενός δείπνου.
8. Πολλοί διερωτώνται ποιά ακριβώς επιρροή έχει πάνω στον πρόεδρο της δημοκρατίας. Στην σελίδα 49 του βιβλίου, η Πολίν Ντελασού εξηγεί ότι η Γκαγιέ είναι αυτή που επέβαλε την υπουργό Εργασίας Μυριάμ Ελ Κόμρι (που τώρα περνάει έναν νόμο-δολοφόνο για τα εργασιακά και η Γαλλία είναι στο πόδι).
Αλλά η Γκαγιέ δεν συζητάει πολιτικά με τον αγαπημένο της. «Μιλούν για όλα, εκτός από πολιτική, και αυτό είναι που αρέσει ιδιαίτερα στον Φρανσουά», εξηγεί η σύμβουλος επικοινωνίας Marie-France Lavarini. Ενας άλλος σύμβουλος, ο Bernard Murat προσθέτει: «Η Ζυλί είναι άνθρωπος που ξεκουράζει..

Αυτή είναι η δημοσιογράφος Πολίν Ντελασού:

Η Ζιλί Γκαγιέ διορίζει υπουργούς του Ολάντ -Καυτές λεπτομέρειες για το ερωτικό ειδύλλιο της Γαλλίας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ