Μοσκοβισί: Δύο κόκκινες γραμμές στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Δύο κόκκινες γραμμές στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο κόκκινες γραμμές έθεσε ο Πιερ Μοσκοβισί στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών τόνισε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί η ελάφρυνση του χρέους, αλλά με δύο προϋποθέσεις. Οπως ξεκαθάρισε, μιλώντας στο γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο France Info, δεν θα υπάρξει «κούρεμα» ή μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους, αλλά μια ανάληψη δράσης στη διαχείριση.

Παράλληλα, τόνισε ο Πιερ Μοσκοβισί, δεν πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, μία συμφωνία για την Ελλάδα στο Εurogroup της 24ης Μαΐου θα περιλαμβάνει και το ζήτημα του χρέους.

Από την πλευρά του ο Ευρωπαίος επίτροπος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι δεν θα επαναληφθεί το δράμα του περασμένου καλοκαιριού, ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές

«Δεν θα έχουμε άλλη κρίση, επειδή προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», δήλωσε και έκανε λόγο για πρόοδο στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί χρέος ελάφρυνση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ