Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραληρούν τα γαλλικά ΜΜΕ με την εμφάνιση της κόρης του Τζόνι Ντεπ και της γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών.

«Η Λίλυ Ρόουζ καίει τις Κάννες» έγραψε το Paris Match, το οποίο αφιέρωσε τρία διαδοχικά ρεπορτάζ στην 16χρονη κόρη των δύο σταρ.
Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro πήγε ακόμη πιο μακριά: την αποκάλεσε «η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας» και της αφιέρωσε σελίδες επί σελίδων, όπως δεν έκανε για καμμία άλλη σταρ του Χόλιγουντ!

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί ανέβηκε πρώτη φορά τα σκαλιά στο Φεστιβάλ των Καννών. Εχει ένα αγγελικό και αισθησιακό πρόσωπο που θυμίζει εκπληκτικά το πρόσωπο της Μπριζίτ Μπαρντό, την μυθική σταρ που έφθασε για πρώτη φορά στις Κάννες το 1953», γράφει.
«63 χρόνια μετά την βόμβα που εμφανίστηκε στην ταινία «Ο θεός έπλασε τη γυναίκα», μια άλλη σταρ ακούμπησε τη βαλίτσα της στην Κυανή Ακτή.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Την Παρασκευή, 13 Μαίου, η Λίλυ Ρόουζ Ντεπ, η διάσημη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί ανέβηκε τα σκαλιά του Φεστιβάλ με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Η χορεύτρια». Στην ταινία είναι πρωταγωνίστρια και ενσαρκώνει την Ισιδώρα Ντάνκαν, την ιδιοφυή χορεύτρια του 1920, γνωστή με την ονομασία «η χορεύτρια με τα γυμνά πόδια».
Λέγεται ότι η Λίλυ Ρόουζ Ντεπ είναι σωσίας της μητέρας της και έχει τα μάτια του πατέρα της. Το βράδυ της Παρασκευής, όταν έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα στο κόκκινο χαλί, και ενώ οι φωτογράφοι κραύγαζαν για μια πόζα της, όλοι είδαν την νέα Μπριζίτ Μπαρντό του 2016. Το ίδιο κουκλίστικο πρόσωπο, το ίδιο αισθησιακό βλέμμα, το ίδιο συνοφριωμένο στόμα. Το 1953 οι Κάννες ερωτεύτηκαν την Μπριζίτ Μπαρντό, την παριζιάνα θεά με τις χυμώσεις καμπύλες. Σήμερα, όλοι ερωτεύονται μια λολίτα, μια λεπτή Γαλλο-αμερικάνα, με σώμα έφηβης. Εξάλλου, τα κριτήρια έχουν αλλάξει…
Η Λίλυ Ρόουζ Ντεπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2015, σε ντεφιλέ της Chanel, στη Νέα Υόρκη. Ο Karl Lagerfeld την θεωρεί «ένα νεαρό κορίτσι της σύγχρονης εποχής που διαθέτει την ποιότητα μιας σταρ». Ο κόσμος της μόδας λυώνει με το μωρουδίστικο σώμα της και τα μάτια ελαφίνας που έχει.

Η Λίλυ Ρόουζ στην φωτογράφιση των Καννών, ντυμένη πάντα με Chanel:

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Με ρούχα και γυαλιά της φίρμας, την οποία διαφημίζει:

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίλυ Ρόουζ Ντεπ κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ