Ξεψύχησε ο οδηγός σε δυστύχημα στην Φθιώτιδα - iefimerida.gr

Ξεψύχησε ο οδηγός σε δυστύχημα στην Φθιώτιδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας 64 ετών έχασε την ζωή του σε τροχαίο κοντά στο Λόγγο Φθιώτιδας. Το τροχαιο έγινε στις 20:30 στο 163χλμ της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος οδηγός, που είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και τελικά υπέκυψε, είναι κάτοικος Χαλκίδας. Ο 64χρονος οδηγούσε ένα τζιπ με τρέιλερ, το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα μικρό βαν στο ποίο επέβαιναν τρεις Βούλγαροι. Δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Τα δυο αυτοκίνητα κινούταν προς την ίδια κατεύθυνση. Από τη σύγκρουση το Βουλγάρικο βανάκι βγήκε εκτός δρόμου σπάζοντας τις μπαριέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Βούλγαρος οδηγός είχε πραγματικά άγιο, αφού η μπαριέρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο, αλλά μπήκε κάτω απ΄το κάθισμα του οδηγού. Τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλο δυο επιβαίνοντες βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί.

Δυστυχώς όμως δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και ο 64χρονος, αφού το τζιπ με το τρέιλερ ανατράπηκε μέσα στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας ο άτυχος οδηγός είχε αφήσει την τελευταια του πνοή.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο ερευνά το Α΄ Τμήμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο νεκρός Φθιώτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ