Ερντογάν: Η ΕΕ νοιάζεται πιο πολύ για gay και ζώα από ό,τι για Σύρους πρόσφυγες - iefimerida.gr

Ερντογάν: Η ΕΕ νοιάζεται πιο πολύ για gay και ζώα από ό,τι για Σύρους πρόσφυγες

EUROKINISSI/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απαξιωτικά σχόλια αναφέρθηκε στην Ευρωπαική Ενωση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως η ΕΕ νοιάζεται πιο πολύ για τους ομοφυλόφιλους και τα ζώα παρά για του Σύρους πρόσφυγες.

«Ντροπή σε αυτούς που αρνούνται να δώσουν σε 23 εκατομμύρια Σύρους την ίδια ευαισθησία που δείχνουν στις φάλαινες, τις φώκιες και τις χελώνες», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στη νοτιοδυτική Τουρκία, σύμφωνα με το Associated Press.

Μάλιστα, υποστήριξε η Δύση χαρακτηρίζεται από έναν τρόπο σκέψης, που αποτελεί κατάλοιπο της εποχής «των δούλων και της αποικιοκρατίας».

Ο κ. Ερντογάν δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση της Τουρκίας με την ΕΕ, ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά πως αν δεν απελευθερωθεί η βίζα, η συμφωνία είναι στον «αέρα», αν και η χώρα του αρνείται να υλοποιήσει ορισμένους όρους, όπως εκείνον για την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ΕΕ συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ