Αντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας -Διαμαρτύρονται για την απόφαση Καμίνη για τη ΧΑ - iefimerida.gr

Αντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας -Διαμαρτύρονται για την απόφαση Καμίνη για τη ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξύτατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή τον χώρο του πάρκου Χωροφυλακής για την πραγματοποίηση εκδήλωσής της.

Νωρίτερα, έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά συγκεντρώθηκαν μέλη της αντιφασιστικής κίνησης ΚΕΕΡΦΑ και αντιεξουσιαστές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αυτή του κ. Καμίνη.

Την ίδια ώρα, αντιδράσεις υπάρχουν και από δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας, τόσο του ΚΚΕ όσο και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το ΚΚΕ να εγκαλεί τη δημοτική Αρχή για την επιλογή της εστιάζοντας στο ότι με την παραχώρηση του χώρου ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι στην «εγκληματική δραστηριότητα» της «ναζιστικής οργάνωσης που διώκεται ποινικά».

Παράλληλα, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια Στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καλεί τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες να καταδικάσουν τη «φασιστική πρόκληση» και να απαιτήσουν από τον δήμαρχο «να μη δώσει καμία διευκόλυνση στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Αντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας -Διαμαρτύρονται για την απόφαση Καμίνη για τη ΧΑ | iefimerida.gr 0
Αντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας -Διαμαρτύρονται για την απόφαση Καμίνη για τη ΧΑ | iefimerida.gr 1
Αντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας -Διαμαρτύρονται για την απόφαση Καμίνη για τη ΧΑ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή ΚΕΕΡΦΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ