ΤτΕ: Προθεσμία έως τις 20 Μαΐου στην International Life για τη μεταβίβαση μέρους του χαρτοφυλακίου - iefimerida.gr

ΤτΕ: Προθεσμία έως τις 20 Μαΐου στην International Life για τη μεταβίβαση μέρους του χαρτοφυλακίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία έως τις 20 Μαΐου έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην ασφαλιστική εταιρία International Life προκειμένου να μεταβιβάσει σε ανάδοχο εταιρεία, τμήμα του ασφαλιστικού της χαρτοφυλακίου, ως μέτρο εξυγίανσής της.

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της ΤτΕ, η International Life καλείται σε συνεργασία με τον Ασφαλιστικό Διαχειριστή, να μεριμνήσει ώστε έως την 20η Μαΐου, να λάβει τυχόν προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ασφαλιστικές επιχειρήσεις για τη μεταβίβαση του ασφαλιστικού της χαρτοφυλακίου.

Στο μεταξύ, η ΤτΕ διατήρησε την απαγόρευση ανάληψης νέων ασφαλιστικών εργασιών, η οποία αφορά το σύνολο της δραστηριότητάς της σ’ όλους τους κλάδους ασφάλισης, καθώς και κάθε πρόσθετη τροποποιητική πράξη επί των υφιστάμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων που μεταβάλλει το ύψος των ασφαλίστρων, το ασφαλισμένο κεφαλαίο ή και τις παροχές των ασφαλιστικών καλύψεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤτΕ International Life
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ