Κωνσταντοπούλου: Μαριονέτα των δανειστών ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Μαριονέτα των δανειστών ο Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαριονέτα των δανειστών χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στον Παραπολιτικά Fm τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε δύο φορές το λαό με ψήφο, σημειώνοντας ότι το μνημόνιο το πέρασε από τη Βουλή παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ενώ οι εκλογές προκηρύχθηκαν όταν ακόμη ο κόσμος έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι. Εξαπάτησε τους πολίτες πολλές φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του. Ο λαός εξαπατήθηκε και αυτό είναι κατάδηλο. Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για διαπλοκή.

«Εγώ προσωπικά, δεν έχω παρασιωπήσει κανένα γεγονός που να αναφέρεται σε διαφθορά και διαπλοκή. Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που του έφτιαχνε καφέ εσπρέσο ο κ. Ψυχάρης και κουβέντιαζαν μεταξύ τους, κάτι που δεν έχει διαψευστεί από την κυβέρνηση»

Ερωτηθείσα για τη στάση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, η κ Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι κανονικά θα έπρεπε να του έχει ασκηθεί πρόταση μομφής, καθώς δεν επιτελεί τα συνταγματικά του καθήκοντα όπως πρέπει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ