Συμφωνεί σε όλα ο Ολυμπιακός για να γίνει ο τελικός - Καυστικό σχόλιο για Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Συμφωνεί σε όλα ο Ολυμπιακός για να γίνει ο τελικός - Καυστικό σχόλιο για Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ξεκάθαρη διάθεσή τους να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έδειξαν στον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας μάλιστα πως είναι έτοιμοι να παίξουν ακόμη και με βοηθό τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καμία αντίρρηση στην αλλαγή των όρων διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου δεν έχουν στον Ολυμπιακό, αν αυτό σημαίνει ότι αυτός θα παιχθεί. Όπως διαρρέεται από τους «ερυθρόλευκους», είναι σύμφωνοι με οποιουσδήποτε οριστούν ως βοηθοί διαιτητή, φτάνει επιτέλους να γίνει το ματς.

Η θέση τους λοιπόν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ας βάλουν τον Ευθυμιάδη, τον Κωσταρά, ας βάλουν όποιον θέλουν. Ας βάλουν τον Δέδε και τον Μελισσανίδη. Το ίδιο μας κάνει, αρκεί να τελειώνουμε πια με αυτή την ταλαιπωρία και να παίξουμε αυτόν τον τελικό. Ας βάλουν όποιον θέλουν, για να τελειώνουμε και με τις δικαιολογίες τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ