Ξεκινούν τα καλοκαιρινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Καλαμάτα για Κύθηρα-Κρήτη - iefimerida.gr

Ξεκινούν τα καλοκαιρινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Καλαμάτα για Κύθηρα-Κρήτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα καλοκαιρινά δρομολόγια, ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Καλαμάτας, με τα Κύθηρα και την Κίσσαμο Χανίων, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, με πιθανή παράταση ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Την έναρξη των δρομολογίων ανακοίνωσε την Πεέμπτη στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΑΝΕΚ Lines και της ΛΑΝΕ Lines Σταύρος Μπακολιάς, μαζί με την υπεύθυνη του γραφείου στην Καλαμάτα, Μερσίνη Κεράνη, σημειώνοντας παράλληλα, πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και για δεύτερο δρομολόγιο εβδομαδιαίως, με πιθανότερη ημέρα την Τετάρτη.

Επιπλέον, κατά τη συνάντηση εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στα Χανιά και την Καλαμάτα, με τη συμμετοχή καλλιτεχνικών σχημάτων και δράσεων γευσιγνωσίας, ώστε να προβληθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και δυτικής Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δρομολόγια Κίσσαμος Κύθηρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ