Απολαυστικός Γούντι Αλεν: Είμαι 80 και αισθάνομαι νέος -Φοράω και ακουστικό, δεν ακούω - iefimerida.gr

Απολαυστικός Γούντι Αλεν: Είμαι 80 και αισθάνομαι νέος -Φοράω και ακουστικό, δεν ακούω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαι 80 χρονών; Δεν το πιστεύω! Καλέ αισθάνομαι πάρα πολύ νέος. Τρώω καλά, κοιμάμαι καλά έχω καλά γονίδια» δήλωσε ο μαέστρος της 7ης τέχνης Γούντι Αλεν, στο πλαίσιο του φεστιβάλ των Καννών.

«Ο πατέρας μου πέθανε στα 100 το ίδιο και η μητέρα μου. Δεν αισθάνομαι γέρος. Αισθάνομαι νέος. Είμαι σίγουρος ότι μια μέρα θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάθω εγκεφαλικό. Θα γίνω ένας γέρος σε αναπηρική καρέκλα και θα λέτε «τον θυμάσαι αυτόν; Κάποτε ήταν ο Γούντι Αλεν. Μέχρι τότε θα γυρίζω ταινίες!».

Με την τελευταία του ταινία «Cafe society» άνοιξε η αυλαία του 69ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών την Πέμπτη 11 Μαΐου. Ο 80χρονος πλέον σκηνοθέτης, παρευρέθηκε στη δημοσιογραφική προβολή της ταινίας την αίθουσα Debussy πλαισιωμένος από τις πρωταγωνίστριες του, Κρίστεν Στιούαρτ και Μπλέικ Λάιβλι.

Κατά τη συνέντευξη τύπου, φάνηκε κουρασμένος και όταν με συνεχείς ερωτήσεις, δεν κατάφερνε να ακούσει τι τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, έκανε την αίθουσα να ξεσπάσει στα γέλια με την ακόλουθη φράση. «Δε φταίτε εσείς. Είναι η ηχώ του μικροφώνου και το γεγονός ότι φοράω ακουστικά πια στη ζωή μου. Φανταστείτε, φοράω τα ακουστικά του φεστιβάλ πάνω από τα ακουστικά μου και πάλι δεν ακούω καλά».

Ο Γούντι Άλεν έδωσε και πάλι το παρόν στην Κρουαζετ, παρ'όλο που σχεδόν, αποδόμησε τον θεσμό, «Μία ομάδα ανθρώπων, όποιοι και να είναι αυτοί, δεν μπορούν να ψηφίσουν τις καλύτερες ταινίες των Καννών. Μου αρέσει όμως να έρχομαι στις Κάννες, να συζητώ για σινεμά με συναδέλφους και υπέροχους ανθρώπους. Όμως ο συναγωνισμός θα ήταν εκτός της δικής μου λογικής».
Η ταινία του Γούντι Άλεν «Cafe society» προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γούντι Άλεν κάννες Café Society
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ