Μετακινήσεις τεσσάρων αστυνομικών για τα επεισόδια έξω από τη Βουλή - iefimerida.gr

Μετακινήσεις τεσσάρων αστυνομικών για τα επεισόδια έξω από τη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛ.ΑΣ μετακινεί τέσσερις από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό με τα στελέχη της ΛΑΕ, τα οποία κατήγγειλαν ξυλοδαρμό, με την Σόφη Παπαδόγιαννη να έχει καταθέσει μήνυση.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της διοικητικής εξέτασης για περιστατικά που διαδραματίστηκαν την Κυριακή 08 Μαΐου 2016 στην Πλατεία Συντάγματος και για τη διευκόλυνση της έρευνας και την εξυπηρέτηση του υπηρεσιακού συμφέροντος, μετακινούνται από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), τέσσερις αστυνομικοί και συγκεκριμένα ένας Υπαστυνόμος Α’, ένας Υπαρχιφύλακας και δύο Αστυφύλακες.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της διοικητικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των περιστατικών και το καταλογισμό ευθυνών σε όσους αστυνομικούς ενδεχομένως ενήργησαν καθ’ υπέρβαση των εντολών που είχαν λάβει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤ βία ΥΑΤ Βουλή ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ λαε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ