Οταν ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε με τον δημοσιογράφο της DW -Ζήτησε δύο φορές να διακοπεί η συνέντευξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε με τον δημοσιογράφο της DW -Ζήτησε δύο φορές να διακοπεί η συνέντευξη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος έγινε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τις σκληρές ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Deutsche Welle στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες. Ο κ. Παππάς δυσφόρησε αρκετές φορές με την επιμονή του δημοσιογράφου, λέγοντας χαρακτηρικά «ω, Θεέ μου!», ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman, επιχείρησε αρκετές φορές να στριμώξει τον Ελληνα υπουργό, ενώ από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις του, ρωτώντας αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί. Ο Νίκος Παππάς σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης (26 λεπτά), που δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προσπαθούσε να τον αποκρούσει, ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη και να αποχωρήσει, χωρίς όμως κανείς να του απαντήσει, καθώς τέτοιες πρακτικές δεν συνηθίζονται στο εξωτερικό, ακόμα και στις πιο σκληρές συνεντεύξεις.

Στο τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος τού διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή τη δήλωση;», για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παππά ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία... Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά, με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Ελληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ; Μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής...

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να κατευνάσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει. Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη. Στους τίτλους τέλους φαίνεται ο εκνευρισμός του υπουργού Επικρατείας, ενώ η ερώτηση σχετικά με τη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου αρχίζει από το 23'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς Deutche Welle
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ