Στο EURO 2016 οι Μπεργκ και Ντουρμάζ – Ανακοίνωσε αποστολή η Σουηδία - iefimerida.gr

Στο EURO 2016 οι Μπεργκ και Ντουρμάζ – Ανακοίνωσε αποστολή η Σουηδία

Πηγή:Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή των 23 ποδοσφαιριστών της Σουηδίας που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία προκειμένου να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Τζίμι Ντουρμάζ, ήταν δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της Σουηδίας στα προκριματικά του EURO και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις επιλογές του Ερικ Χάμρεν.

Τόσο ο άσος του Παναθηναϊκού όσο και αυτός του Ολυμπιακού, αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους στη βασική ενδεκάδα ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 6 μέλη της ομάδας των Ελπίδων που πέρυσι κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην κατηγορία U 21.

Ως δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Αντρέας Ισακσον, κλήθηκε και ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο τερματοφύλακας που ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στην Κοπεγχάγη, δεν αποκλείεται να παλέψει πάντως ακόμη και για τη θέση του βασικού γκολκίπερ.

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες:Ισακσον (Κασίμπασα), Ολσεν (Κοπεγχάγη), Κάρλγκρεν (ΑΙΚ)
Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Κοπεγχάγη), Γιόχανσον (Κοπεγχαγη), Γιάνσον (Τορίνο), Λίντελοφ (Μπενφίκα), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Λούστιγκ (Σέλτικ), Ολσον (Νόριτς)
Μέσοι: Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Εκνταλ (Αμβούργο), Χίλιεμαρκ (Παλέρμο), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Βερνμπλουμ (ΤΣΣΑ Μόσχας), Ζενγκίν (Τραμπζονσπόρ), Λεβίτσκι (Μάλμε), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάλστρομ (Γκρασχόπερς)
Επιθετικοί: Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Γκουιντέτι (Θέλτα), Ιμπραϊμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Κούγιοβιτς (Νόρκεπινγκ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ