Ετσι είναι να περπατάς κόντρα, ενώ σε χτυπούν άνεμοι 140 χλμ. την ώρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι είναι να περπατάς κόντρα, ενώ σε χτυπούν άνεμοι 140 χλμ. την ώρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυροί άνεμοι που η ταχύτητά τους ξεπερνά τα 140 χιλιόμετρα την ώρα πλήττουν τις τελευταίες μέρες την Ταζμανία προκαλώντας προβλήματα και μπλακ άουτ σε εκατοντάδες σπίτια.

Στο Χόμπαρτ οι ταχύτητες των ανέμων που έχουν καταγραφεί ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά δέντρα στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, οι πιο ισχυρές ριπές έχουν καταγραφεί στις κορυφές των βουνών, ενώ όπως προειδοποιεί, οι ίδιοι δυνατοί άνεμοι θα πλήξουν τη χώρα και σήμερα.

Από την πλευρά της η αστυνομία έχει ενημερώσει ότι δεν έχουν υπάρξει σοβαρές ζημιές σε σπίτια, παρόλα αυτά υπολογίζεται ότι σε αρκετές περιοχές περισσότερα από 2.000 χιλιάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Πάντως σε βίντεο που ανέβηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα φαίνεται η ένταση των ανέμων. Σε αυτό, ένας άντρας προσπαθεί να περπατήσει έχοντας κόντρα τον άνεμο. Κάθε βήμα γίνεται με τεράστια δυσκολία, ενώ σε κάποιο σημείο ο άντρας αφήνει το σώμα του ελεύθερο... Στο ποστ σημειώνεται ότι η ταχύτητα του εκείνη τη στιγμή ήταν 140 χιλιόμετρα την ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άνεμοι Ταζμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ