«Αθωώνουν» την ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων - iefimerida.gr

«Αθωώνουν» την ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «ανάρμοστη συμπεριφορά» χαρακτηρίζουν από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης την κλοπή 15 φιαλιδίων πεθιδίνης που είχε διαπράξει η ξαδέρφη του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πριν ένα χρόνο.

Η Νεκταρία Πολάκη εμφανίστηκε σήμερα στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ υπό... προστασία και κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα που είναι για τους υπουργούς.

Ο πειθαρχικός φάκελος της απεστάλη από την νέα διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), την αναισθησιολόγο Έλενα Μαυρομάτη, αναφέροντας το όνομα της γιατρού που παραπέμπεται και το πειθαρχικό αδίκημα.

Ο χαρακτηρισμός του αδικήματος της κλοπής ναρκωτικών σκευασμάτων αναφέρεται ως εξής: «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας» και ουσιαστικά... παραπέμπει στην αθώωση της για ένα αδίκημα που η ίδια ομολόγησε ότι διέπραξε πέρυσι τον Μάιο. Και η ποινή της με τον παραπάνω χαρακτηρισμό του αδικήματος αναμένεται να είναι από επίπληξη μέχρι στέρηση αποδοχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης ξαδέρφη κλοπη ναρκωτικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ