Γιατί πέταξαν και έπνιξαν στο Μόρνο τον 60χρονο ομογενή, αφού πήραν τα λύτρα - iefimerida.gr

Γιατί πέταξαν και έπνιξαν στο Μόρνο τον 60χρονο ομογενή, αφού πήραν τα λύτρα

Φωτογρφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο προήλθε ο θάνατος του 60χρονου από το Καζακστάν έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ανώτατος στέλεχος που υπηρετεί στην ασφάλεια Αττικής ανέφερε ότι πρέπει να υπήρχε σχέση μεταξύ θύματος και απαγωγέων, γι' αυτό και τον σκότωσαν μόλις έλαβαν τα λύτρα.

Μόλις έλαβαν τα χρήματα, έδεσαν τον άτυχο 60χρονο από τα χέρια και τα πόδια και τοποθέτησαν στην πλάτη του σακίδιο με πέτρες. Στη συνέχεια τον έριξαν στο νερό.Είχε προηγηθεί τηλέφωνο του θύματος προς την σύζυγο του, στις 21:30 το βράδυ της 16 Απριλίου 2016, με το οποίο την ενημέρωνε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και μάλιστα μίλησε η ίδια με τους απαγωγείς στη συνέχεια. Τα λύτρα που της ζητήθηκαν ήταν αρχικά 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις το ποσό που συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, είναι στις 40.000 ευρώ έτσι ώστε να απελευθερωθεί ο όμηρος.

Η συνάντηση ήταν να πραγματοποιηθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου μετέβη η γυναίκα μαζί με το γιο του 60χρονου. Ωστόσο, οι απαγωγείς επικοινώνησαν μαζί της προκειμένου να την ειδοποιήσουν για αλλαγή της τοποθεσίας. Έτσι, της ζητήθηκε να πάει στα διόδια της Ελευσίνας όπου λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ένα τζιπ από το οποίο εμφανίστηκαν δύο κουκουλοφόροι κρατώντας καλάσνικοφ.

Πήραν τα χρήματα και έφυγαν και έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών με την οικογένεια του 60χρονου.

Το αυτοκίνητο του ομήρου είχε εντοπιστεί πριν την παραλαβή των λύτρων, από φίλο του 60χρονου, στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, κοντά στη Λ. ΝΑΤΟ. Στο σημείο υπήρχαν κηλίδες αίματος, που έδειχναν πως το θύμα είχε έρθει σε συμπλοκή με τους δράστες. Η απαγωγή καταγγέλθηκε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής το πρωί της 17ης Απριλίου 2016 μετά την παράδοση των λύτρων.

Το πρωί της Δευτέρας υπάλληλοι που πραγματοποιούσαν εργασίες στο κανάλι, στην περιοχή Καμάρι Δερβενοχωρίων, εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα. Βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και φορούσε τα ρούχα με τα οποία είχε χαθεί. Τα χέρια και τα πόδια ήταν δεμένα με «tie wraps» και στην πλάτη είχε δεμένο ένα σάκο γεμάτο πέτρες. Έρευνες πραγματοποιούνται από την Αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης και των εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώμα Καζακστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ