EURO 2016: Με τον 37χρονο Γκούντγιονσεν στην αποστολή οι Ισλανδοί - iefimerida.gr

EURO 2016: Με τον 37χρονο Γκούντγιονσεν στην αποστολή οι Ισλανδοί

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτην εθνική ομάδα που ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή του EURO 2016 και το όνομα του Εϊντουρ Γκούντγιονσεν, βρίσκεται στις επιλογές του Λαρας Λάγκερμπακ αν και βρίσκεται πλέον στο 37ο έτος της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο Ισλανδό ποδοσφαιριστή αφού έχει κατακτήσει τίτλους με την Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του στα ελληνικά γήπεδα, δεν έβαλε φρένο στην καριέρα του και έτσι τώρα, ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας, όντας ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Ισλανδών. Το 2013 μάλιστα είχε αποσυρθεί από τη δράση με την εθνική ομάδα όμως ο Λάγκερμπακ τον είχε καλέσει τον Μάρτιο του 2015 λόγω πολλών τραυματισμών με τον Γκούντγιονσεν να μην αρνείται τη συμμετοχή σε τρία παιχνίδια των προκριματικών.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κίνα, επέστρεψε στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μόλντε και αυτός ήταν ο λόγος σύμφωνα με τον Λάγκερμπακ που βρήκε θέση στην αποστολή της Ισλανδίας.

Η Ισλανδία κληρώθηκε στον 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Πορτογαλία, Ουγγαρία και Αυστρία στις 14, 18 και 22 Ιουνίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία

Τερματοφύλακες:Χάλντορσον (Μπόντο Γκλιμτ), Κρίστινσον (Χάμαρμπι), Γιόνσον (Σάντεφιορντ)
Αμυντικοί: Σκούλασον (Οντένσε), Μάγκνουσον (Τσεζένα), Χέρμανσον (Αϊντχόφεν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κράσνονταρ), Αρνασον (Μάλμε), Ινγκασον (Λόκερεν), Σαέβαρσον (Χάμαρμπι), Χάουκσον (ΑΙΚ)
Μέσοι:Χάλφρεντσον (Ουντινέζε), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Γκούναρσον (Κάρντιφ), Μπιάρνασον (Ααρχους), Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Μπιάρνασον (Βασιλεία), Γκούντμουντσον (Τσάρλτον), Γκούντγιονσεν (Μόλντε), Σιγκούργιονσον (Σούντσβαλ)
Επιθετικοί:Σίγκθορσον (Ναντ), Φινμπόγκασον (Αουγκσμπουργκ), Μπόντβαρσον (Καϊζερσλάουτερν)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισλανδία Έιντουρ Γκούντγιονσεν Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ