Θεοδωράκης: Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την τακτική που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο κ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα και ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει ό,τι τού δώσουν, το ίδιο θα συμβεί και την άλλη εβδομάδα (σ.σ στο Eurogroup της 24ης Μαΐου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι για να κόψει ό,τι εξέχει» παρατήρησε ακόμη. Μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης θα ψηφίσουν ό,τι τούς δώσουν οι δανειστές.

«Οι ‘‘153’’ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι τους λένε και ότι τούς επιβάλουν από το εξωτερικό...Είμαστε στη φάση του ‘‘ψηφίζουμε ό,τι μάς φέρνουνε’’ θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη» τόνισε σκωπτικά. Φεύγουν οι επιχειρηματίες από την Ελλάδα όλοι χαίρονται, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κύπριοι» τόνισε ακόμη για την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης το Ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ