H McLaren σχεδιάζει αύξηση της παραγωγής και 15 νέα μοντέλα - iefimerida.gr

H McLaren σχεδιάζει αύξηση της παραγωγής και 15 νέα μοντέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα καλή για τους κατασκευαστές υπερ -αυτοκινήτων γενικά και για τη McLaren ειδικά.

Κι αυτό γιατί η βρετανική εταιρεία θα αυξήσει την παραγωγή της προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση από τις 1.654 μονάδες που πούλησε πέρυσι σε πάνω από 3.000 φέτος.

Ο απότερος στόχος είναι οι 5.000 μονάδες για το 2022 και προκειμένου αυτός να είναι εφικτός προγραμματίζονται μέχρι τότε 15 νέα μοντέλα ή παραλλαγές νέων μοντέλων. Παράλληλα οι Βρετανοί έχουν ξεκινήσει με την εξέλιξη μιας νέας γενιάς κινητήρων -η συνολική τους επένδυση για το σκοπο αυτό θα φτάσει τα 1,3 δισ. ευρώ- προκειμένου να μπορέσουν να μείωσουν το μέσο όρο των εκπομπών CO2 της γκάμας τους γύρω στα 121 γραμμάρια το χιλιόμετρα, που αντιστοιχούν σε μια μέση κατανάλωση 5,0 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη βοήθεια ενός υβριδικού συστήματος πρόωσης…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ