Διπλές εισφορές για μισθωτούς με μπλοκάκι -Ισοπεδωτική διάταξη για χιλιάδες εργαζόμενους - iefimerida.gr

Διπλές εισφορές για μισθωτούς με μπλοκάκι -Ισοπεδωτική διάταξη για χιλιάδες εργαζόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ για χιλιάδες μισθωτούς που ταυτόχρονα διατηρούν και μπλοκάκι για να συμπληρώνουν το εισόδημά τους από δευτερεύουσα και μη σταθερή απασχόληση προκαλούν οι νέες ρυθμίσεις Κατρούγκαλου.

Καλούνται να πληρώσουν διπλή ασφαλιστική εισφορά σε ποσοστό 26,95% του δηλωθέντος εισοδήματος από τη δεύτερή τους ανασχόληση και στην πραγματικότητα ότι βγάζουν θα πρέπει να το πληρώνουν σε εισφορές ανεξάρτητα από τις ασφαλιστικές κρατήσεις που έχουν ως μισθωτοί.

Σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογισθεί ο φόρος, το τέλος επιτηδεύματος με αποτελέσμα οι επιβαρύνσεις που προκύπτουν να φτάνουν σε πολύ μεγάλα ποσοστά επί του μικτού εισοδήματος.

Η διάταξη για την επιβολή του διπλού φόρου που επιβάλλεται για καθαρά εισπρακτικούς λόγους, θα λειτουργήσει αποτερεπτικά αφού ο εργαζόμενος μισθωτός και αμειβόμενος παράλληλα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών με την καταβολή διπλών ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να δει τις συνταξιοδοτικές του παροχές να βελτιώνονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ