Μαίνεται ο «πόλεμος» ΑΕΚ-Ολυμπιακού με αφορμή την αθώωση Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Μαίνεται ο «πόλεμος» ΑΕΚ-Ολυμπιακού με αφορμή την αθώωση Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά τις επιθετικές ανακοινώσεις και τοποθετήσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ο «πόλεμος» των δύο ομάδων... επιστρέφει.

Σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση του Δημήτρη Κύρκου και όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος περί απειλών και ύβρεων προς το πρόσωπό του, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Φεβρουάριο. Το σκεπτικό της αθώωσης-απαλλαγής του Δημήτρη Μελισσανίδη, οφείλεται στο ότι δεν επιβεβαιώθηκε το περιεχόμενο των ισχυρισμών του Δημήτρη Κύρκου. Και αυτό διότι η έκθεση του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου δεν βασίστηκε σε κάτι το οποίο είχε ο ίδιος αντίληψη αλλά σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν επιβεβαιώνονται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου αγώνα.

Αναλυτικά όσα είχε πει στους διαιτητές να γράψουν στο Φ.Α. ο παρατηρητής διαιτησίας μετά το τέλος του αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχ… τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμ…, γ…ώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».

Ολυμπιακός: «Μοιάζει λίγη η λέξη ντροπή για την αθώωση Μελισσανίδη»

Ακατανόητη και προκλητική χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός την «απόφαση-ανοσιούργημα», με την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το περιστατικό με τον παρατηρητή Κύρκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ακόμα απόφαση ακατανόητη και προκλητική έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των τελευταίων ακατανόητων και προκλητικών ενεργειών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τον “φίλαθλο” και αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λεκτική επίθεση, την εξύβριση και τις απειλές στον παρατηρητή της ΕΠΟ Δημήτρη Κύρκο που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ακόμα και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μοιάζει λίγη για να περιγράψει αυτή την απόφαση-ανοσιούργημα που ανοίγει την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να εκβιάζει και να απειλεί παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.

Δίνει το δικαίωμα να απειλούνται και να επηρεάζονται, διαιτητές, παρατηρητές, άνθρωποι της διαιτησίας. Το μόνο που μας μένει είναι να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Μιχαήλ Χαριάτη για την απόφαση του. Θυμίζουμε ότι με παλαιότερη απόφαση της ίδιας επιτροπής, η κυρία Λουίζα Γλυκερία Ιωαννίδου είχε απαλλάξει τον αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για μια άκρως υβριστική ανακοίνωση του. Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα και καλά θα κάνει ο κ. Κύρκος να μην ελπίζει ότι θα βρεθούν και εκείνοι που λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο ΟΑΚΑ έκαψαν το αυτοκίνητο του αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μόνο που καταφέρατε ήταν να ξεφτιλιστείτε στα μάτια του φίλαθλου κόσμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ