Αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ κατά Σάκοτα και Ζντοβτς - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ κατά Σάκοτα και Ζντοβτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ έχασε ακόμη ένα ντέρμπι, έχασε ακόμη ένα ματς που είχε πάρει μεγάλη διαφορά και ο κόσμος της μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ξέσπασε.

Ο πρώτος που τα... άκουσε ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα στα επίσημα. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός και νυν Generan Manager της ΑΕΚ κατηγορήθηκε από τους φιλάθλους της Ενωσης για τις άστοχες επιλογές στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, για το αλαλούμ στους ξένους που έφερε και την κακή εικόνα τώρα, ενώ άκουσε παράπονα και για τον Γιούρι Ζντοβτς (αυτός τον επέλεξε) και το επεισόδιο στο ΣΕΦ πριν λίγες ημέρες.

Οσον αφορά τον Ζντοβτς αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών πριν αρχίσει το ματς, αλλά και στα τελευταία λεπτά που χάθηκε η διαφορά. Πάντως, ο Μάκης Αγγελόπουλος όπως τόνισε συνεχίζει να στηρίζει τον Σλοβένο προπονητή.

Τέλος, 1' πριν από το τέλος της αναμέτρησης, οι «κιτρινόμαυροι» τα έβαλαν αρχικά με τον Τόμι Σχοινά, που καθόταν κοντά στο παρκέ, επειδή είναι σύμβουλος του Σταύρου Κοντονή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκοτα ζντοβτς αποδοκιμασίες αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ