Facebook: Το ότι κάναμε χορηγία στο συνέδριο του Τραμπ δεν σημαίνει ότι τον στηρίζουμε - iefimerida.gr

Facebook: Το ότι κάναμε χορηγία στο συνέδριο του Τραμπ δεν σημαίνει ότι τον στηρίζουμε

Φωτογραφία: EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διεύθυνση του Facebooκ έσπευσε να επισημάνει πως, η συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο του κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ - το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου - δεν σημαίνει ότι στηρίζει και τον Αμερικανό υποψήφιο.

Εκπρόσωπος του Facebook τόνισε πως δεν πρόκειται για υποστήριξη στον Τραμπ, αλλά για μια προσπάθεια να ανοίξει ο διάλογος ανάμεσα στους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους και τους εκλέκτορες.

Την ίδια ώρα, το φαβορί για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος υπενθυμίζει στους Αμερικανούς πως στους κανόνες υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Ο υποψήφιος Πρόεδρος δήλωσε ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Λονδίνου θα ήταν μια «εξαίρεση» στην προτεινόμενη απαγόρευσή του να ταξιδεύουν οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ.

Ο Πακιστανικής καταγωγής Σαντίκ Καν είχε εκφράσει την ανησυχία ότι δεν θα είναι σε θέση να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, εάν επικρατήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις», σημείωσε ο Τραμπ προσθέτοντας ότι είναι «ευτυχής» που ο Καν θα ηγηθεί στο Λονδίνο. «Αν κάνει μια καλή δουλειά, και ειλικρινά αν κάνει μια υπέροχη δουλειά, αυτό θα ήταν ένα καταπληκτικό πράγμα», κατέληξε ο Αμερικανός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ