Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης -Τι κάνουν οι Ομπάμα, Γουίλιαμ-Κέιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης -Τι κάνουν οι Ομπάμα, Γουίλιαμ-Κέιτ [εικόνες]

Eurokinissi/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα, Ουίλιαμ και Κέιτ, Μπραντ και Αντζελίνα. Είναι όχι όμορφα ζευγάρια, αλλά ισχυρά, που μπορούν να συνδυάσουν την επιτυχημένη καριέρα με την οικογένεια.

Οι σχέσεις τους φαίνονται προς τα έξω ιδανικές, μιας και δείχνουν να «ανθίζουν» στο πέρασμα των χρόνων παρά την καθημερινότητα και τις όποιες προστριβές.

Σίγουρα, με το να έχει κανείς 10 νταντάδες, άλλους τόσους βοηθούς και φυσικά χρήματα μπορεί να κάνει θαύματα, ωστόσο, αυτά τα ζευγάρια έχουν το «κάτι» και δείχνουν πως υπάρχουν συνήθειες και μυστικά που μετατρέπουν τη σχέση δύο ανθρώπων σε ιδανική.

Ποια τα μυστικά τους;

Υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον

«Βρείτε κάποιον που να ψάχνει ισότιμο παρτενέρ», γράφει η επιχειρηματίας Σέριλ Σάντεμπεργκ. «Κάποιον που να είναι έξυπνος, φιλόδοξος και δίκαιος», προσθέτει. Οπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από τα παραπάνω σε έναν άνδρα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, για παράδειγμα, υποστηρίζει κάθε κίνηση της συζύγου του Μισέλ, είτε έχει να κάνει εκστρατείες υγείας ή ακόμα και με το lifestyle.

Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης -Τι κάνουν οι Ομπάμα, Γουίλιαμ-Κέιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Eurokinissi/Associated Press

Εχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ

Το να μοιράζεσαι το αστείο σου με τον έτερον σου ήμισυ και εκείνο να το καταλαβαίνει είναι ανεκτίμητη αξία. Το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό «κλειδί» σε μία σχέση. Δεν γίνεται ο ένας μην γελάει, διότι δεν έχει κατανοήσει το αστείο του άλλου. Με αυτόν τρόπο ένα ζευγάρι μοιράζεται ιδιωτικά αστεία, μπορεί να γελάσει στη φράση κάποιου επειδή θυμήθηκε κάτι σχετικό.

Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης -Τι κάνουν οι Ομπάμα, Γουίλιαμ-Κέιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γυμνάζονται μαζί

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Annals of Behavioral Medicine, όχι μόνο δίνει στο ζευγάρι τη δυνατότητα να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά διπλασιάζει και την αποδοτικότητα στην προπόνηση.

Μιλάνε συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια...

Σε συνέντευξή του ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δήλωσε στο Elle: «Νομίζω πως η επικοινωνία και το να είσαι απίστευτα ειλικρινής για τα πάντα είναι αυτό που χρειάζεται».

Από το να πεις σε αγαπώ μέχρι να μιλήσεις για το πιο χαζό περιστατικό που έγινε στη δουλειά, η επικοινωνία είναι βασικό χαρακτηριστικό της ιδανικής σχέσης. Αν δεν έχεις να πεις κάτι με τον άλλον ακόμα και όταν πάτε για καφέ, πώς θα περάσεις μαζί του την υπόλοιπη ζωή σου;

Τα μυστικά της επιτυχημένης σχέσης -Τι κάνουν οι Ομπάμα, Γουίλιαμ-Κέιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Instagram @channingtatum

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ