Τους έπιασε στον ύπνο η Μπάγερν - Εκανε δικό της τον Ρενάτο Σάντσες με 35 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Τους έπιασε στον ύπνο η Μπάγερν - Εκανε δικό της τον Ρενάτο Σάντσες με 35 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες όμως η Μπάγερν Μονάχου ήταν τελικά αυτή που έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα, η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες. Ο μέσος της Μπενφίκα, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη σε όλη την Ευρώπη φέτος και το όνομά του έπαιξε πρώτο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ αρκετών μεγάλων συλλόγων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του 18χρονου Πορτογάλου, με τις πληροφορίες μάλιστα να ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της Γιουνάιτεντ να εισηγείται την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η Μπάγερν ήταν αυτή που ανακοίνωσε τον παίκτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2021.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο γερμανικός σύλλογος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ, με τον Γερμανό αμυντικό να υπογράφει και αυτός συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ