Η τύχη τους γύρισε την πλάτη - Οι μεγάλοι απόντες του EURO 2016 - iefimerida.gr

Η τύχη τους γύρισε την πλάτη - Οι μεγάλοι απόντες του EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο 15νθήμερο του Μαϊου θα αποτελέσει την στιγμή της κρίσης για εκατοντάδες ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη αφού οι 24 ομοσπονδιακοί προπονητές των εθνικών ομάδων που έχουν προκριθεί στην τελική φάση θα κληθούν να αποφασίσουν για τις αποστολές. Ωστόσο, ήδη υπάρχουν οι μεγάλοι απόντες!

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα οι απουσίες γίνονται όλο και πιο ηχηρές.Τελευταίο θύμα ο Ιλάι Γκιντογκάν, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ντόρμτμουντ και θα απουσιάσει από τα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι σίγουροι απόντες

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Τζακ Μπάτλαντ δεν θα μπει στην αποστολή του Ρόι Χότζον αφού ο τραυματισμός του τον περασμένο Μάρτιο αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις.Ο Αλεξ-Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, θα είναι μια ακόμη απουσία για τον Χότζον.

Ο Κερτ Ζουμά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε αγώνα της Τσέλσι θα δει το Euro μέσα από τις αίθουσες αποκατάστασης.

Από την αποστολή των Γάλλων μάλιστα θα απουσιάσει και ο Εμερικ Λαπόρτ, επίσης λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Η Ιταλία μετά τον Μαρκίζιο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μάρκο Βεράτι, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στα τέλη του Μαϊου.

Στην εθνική Γερμανίας, η απουσία του Γκιντογκάν αποτέλεσε την τελευταία δυσάρεστη έκπληξη για τα «πάντσερ» ενώ θα απουσιάσει και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο Φάμπιο Κοεντράο δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και έτσι δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Οι αμφίβολοι

Πονοκεφαλιάζουν στο Βέλγιο για τον αρχηγό Βενσάν Κομπανί. Ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού στον ημιτελικό με τη Ρεάλ, στον τετρακέφαλο, ίσως αποδειχθεί πιο σημαντικός από τις αρχικές εκτιμήσεις. Τόσο που να του κοστίσει μια θέση στην αποστολή.

Αγχος επικρατεί και στην Αγγλία γύρω από την κατάσταση δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών για τα πλάνα της ομάδας. Τόσο ο Χέντερσον της Λίβερπουλ όσο και ο Γουέλμπεκ της Άρσεναλ είναι πολύ πιθανό να χάσουν το Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί το επόμενο 10ήμερο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 τραυματίες ποδοσφαιριστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ