Δένδιας για Eurogroup: Οι Ευρωπαίοι δίνουν στην κυβέρνηση το σχοινί για να κρεμαστεί - iefimerida.gr

Δένδιας για Eurogroup: Οι Ευρωπαίοι δίνουν στην κυβέρνηση το σχοινί για να κρεμαστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα όσα συμφωνήθηκαν χθες στο Eurogroup εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι ευρωπαίοι δίνουν το κλειδί στην κυβέρνηση για να κρεμαστεί.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε βλαπτική αυτή τη συμφωνία με τους όρους που περιέχει για την ελληνική οικονομία και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση συμφώνησε. Σημείωσε δε πως έχουν τεράστια ευθύνη οι ευρωπαίοι εταίροι ενώ χαρακτήρισε «πετσοκόφτη» τον αυτόματο μηχανισμό λήψης μέτρων στην περίπτωση που δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι.

Υπογράμμισε δε ότι η στρατηγική σχετικά με το χρέος είναι μια τεράσια παγίδα και η κυβέρνηση ανίκανη, άπειρη και ανίδεη έπεσε μέσα. Τέλος, πρόσθεσε ότι είναι αδύνατον να επιτευχθεί ανάπτυξη με αύξηση εισφορών και φορολογικών συντελεστών λέγοντας ότι αν τα καταφέρει θα πάρει Νόμπελ ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δένδιας συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ