Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ιταλικές ταινίες της δεκαετίας του ’70 ή σε στιγμιότυπα από ειδήσεις, π.χ. από την απαγωγή και τη δολοφονία του Aldo Moro, τα περιπολικά της ιταλικής αστυνομίας ήταν Alfa Romeo Giulia.

Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται, καθώς οι Carabinieri παρέλαβαν κάποιες Alfa Romeo Giulia QV των 510 ίππων, βαμμένες κατάλληλα, που διαθέτουν τους πάντα απαραίτητους φάρους και βέβαια σπέσιαλ στοιχεία εξοπλισμού, όπως το τερματικό αναζήτησης μπροστά από το συνοδηγό και τις βάσεις για το γκλομπ και το σινιάλο στις πόρτες.

Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Οι Ιταλοί αστυνομικοί πάντως έχουν παράδοση στα γρήγορα περιπολικά, καθώς στο στόλο τους έχουν μέχρι και Lamborghini Huracan, ενώ είναι δεδομένο πως οι Giulia που θα παραδοθούν στις ιταλικές αρχές θα είναι λίγες, καθώς έχει προηγηθεί μια συμφωνία με τη Seat για ένα μεγάλο αριθμό Leon, τα οποία μάλιστα διαθέτουν και θωράκιση.

Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μια Giulia για τους Ιταλούς αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ