X-Factor: Αγρια κόντρα και μπηχτές ανάμεσα σε Μαραντίνη και Θεοφάνους [βίντεο] - iefimerida.gr

X-Factor: Αγρια κόντρα και μπηχτές ανάμεσα σε Μαραντίνη και Θεοφάνους [βίντεο]

NPD
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο του X-Factor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Θεοφάνους διαφώνησαν δύο φορές για τις διαγωνιζόμενες στην κατηγορία Chair Challenge με την Τάμτα να προσπαθεί να παρέμβει στο τέλος για να ηρεμήσει το κλίμα.

Καυστικές ατάκες ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του X-Factor από τον Γιώργο Θεοφάνους προς τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος όμως δεν έκανε πίσω, απαντώντας και τις δύο φορές στο έτερο μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.

«Φοβάμαι μήπως ακούμε άλλα πράγματα. Προσπαθώ να συνηθίσω την παρέα» ανέφερε κάποια στιγμή ο Θεοφάνους για να του απαντήσει ο Μαραντίνης «Δεν ξέρω αν χρειάζεται να συνηθίσεις την παρέα».

Πάντως η κόντρα συνεχίστηκε με τον Θεοφάνους να εκφράζει ξανά την αντίρρησή του πάνω στην επιλογή μιας άλλης διαγωνιζόμενης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ