Εγκλημα στο Μόρνο: Απήγαγαν 60χρονο ομογενή, πήραν τα λύτρα και τον δολοφόνησαν - iefimerida.gr

Εγκλημα στο Μόρνο: Απήγαγαν 60χρονο ομογενή, πήραν τα λύτρα και τον δολοφόνησαν

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός βρέθηκε σε κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας, 60χρονος, υπήκοος Καζακστάν, ο οποίος είχε απαχθεί την 16η Απριλίου, από άγνωστους δράστες.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της 17ης-4-2016 προσήλθε στις αστυνομικές αρχές ημεδαπή γυναίκα και κατήγγειλε την αρπαγή του 60χρονου ομογενή από το Καζακστάν, συζύγου της.

Η σύζυγός του ανέφερε ότι την προηγουμένη (16-4-2016) το βράδυ την κάλεσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Μάλιστα κατάφερε και συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης-4-2016 στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πολεμικά τυφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων.

Χθες (9-5-2016) το πρωί, μέσα σε κανάλι του Μόρνου σε περιοχή της Βοιωτίας, βρέθηκε η σορός του 60χρονου, με δεμένα τα χέρια και τα πόδια και έχοντας δεμένο στην πλάτη σακίδιο γεμάτο πέτρες.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα ομογενής απαγωγή δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ