Συνταξιούχοι αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνταξιούχοι αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη επειδή ψήφισε το ασφαλιστικό.

Ο βουλευτής, όπως και ο συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος Δημήτρης Δημητριάδης, βρέθηκαν στην εκδήλωση τιμής για την 80ή επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ, συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Μηταφίδη γιατί ψήφισε το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με το thestival.gr οι συνταξιούχοι πλησίασαν τον κ. Μηταφίδη και τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να ψηφίσει μείωση των συντάξεων, εμποδίζοντάς τον παράλληλα από το να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μηταφίδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν από εκπροσώπους σωματείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς κατέθεταν στεφάνι.

Το μέλος της ΛΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: "Σήμερα τόλμησαν χωρίς καμία ντροπή να έρθουν στο μνημείο του εργάτη βουλευτής και αντιπροσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ όταν χθες ειπαν ενα μεγάλο "ναι" στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης τη στιγμή που χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα αντιμετωπίστηκαν με την πιο άγρια καταστολή".

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης παρενέβη για να επισημάνει ότι “η εκδήλωση είναι για όλους” και “δεν είναι συγκυριακή”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν». «Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ