Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INSTAGRAM/ Antony Bourdain
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Νάξο βρέθηκε ο Antony Bourdain. Ο παρουσιαστής που τις προηγούμενες φορές έφυγε από τη χώρα μας σχεδόν απογοητευμένος από το φαγητό και το ποτό, είχε την ευκαιρία να αλλάξει γνώμη επισκεπτόμενος το όμορφο νησί στο πλαίσιο της εκπομπής του Parts Unkown στο CNN.

Το επεισόδιο είχε τίτλο «In The Greek Islands» και σε αυτό παρουσιάζεται ό, τι έκανε και έφαγε ο παρουσιαστής στην Ελλάδα.

Ο ίδιος γράφει στο tumblir: «Η ιδέα ήταν σχετικά απλή: Να πάω σε ένα πολύ ωραίο, χαλαρό ελληνικό νησί-ένα με μια πραγματική τοπική κουλτούρα».

Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος παραδέχεται ότι είχε προετοιμαστεί ελάχιστα και ότι οι προσδοκίες τους ήταν ελάχιστες. «Γνώριζα ότι η Ελλάδα ως έθνος περνούσε μία απαίσια, εξοντωτική οικονομική κρίση», γράφει σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας.

Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά στο νησί της Νάξου σημειώνει ότι γνώριζε ότι δεν ήταν όπως η Μύκονος. «Δεν ήταν ένα νησί για πάρτι. Ήταν μία λευκή πλάκα», γράφει συγκεκριμένα. Όπως τονίζει όμως το βρήκε πανέμορφο. «Υπάρχει πολύ νόστιμο φαγητό. Το μέρος είναι, όπως θα περίμενε κανείς, πανέμορφο. Αλλά υπάρχουν εκπλήξεις, και οι δείκτες είναι τόσο ελπιδοφόροι όσο και δυσοίωνοι».

Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Antony Bourdain, o σεφ που λέει όλο κακίες, ήρθε στη Νάξο και τρελάθηκε! Αποθεώνει το νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 3

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: INSTAGRAM/ Antony Bourdain

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Antony Bourdain νάξος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ