Λοβέρδος: Η παραχώρηση παραλιακής ζώνης για δίκες θα περάσει πάνω από το πτώμα μας - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Η παραχώρηση παραλιακής ζώνης για δίκες θα περάσει πάνω από το πτώμα μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραχώρηση κτιριακής υποδομής της παραλιακής ζώνης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα περάσει δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λοβέρδος δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα περάσουν πάνω από το πτώμα μας.»

Μιλώντας στον Βήμα FM ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως η τροπολογία με την οποία παραχωρείται μέρος των κτιριακών υποδομών στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Beach Volley απέναντι από το καταπληκτικό έργο της δωρεάς Νιάρχου ανατρέπει το όνειρο η Αθήνα να αποκτήσει το ενιαίο παραλιακό μέτωπο και έναν πνεύμονα πρασίνου. Οι μεγάλες δίκες έχουν πολλούς μάρτυρες, κατηγορούμενους, κοινό, αστυνομία θα μπορούσε η κυβέρνηση να δώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης έναν άλλο χώρο.

«Θα περάσει πάνω από το πτώμα μας» τόνισε συμπληρώνοντας ότι είναι συσπειρωμένοι και οι πέντε δήμαρχοι της περιοχής και η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να κάνει πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλιακή ζώνη Λοβέρδος δίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ