Πως... εισέρχεται μια ακέφαλη Μπάρμπι στο ανθρώπινο σώμα [εικόνες-ακτινογραφίες] - iefimerida.gr

Πως... εισέρχεται μια ακέφαλη Μπάρμπι στο ανθρώπινο σώμα [εικόνες-ακτινογραφίες]

βιβλίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να δείξει μια ακτινογραφία ένα δαχτυλίδι ή ένα κέρμα μέσα σε ένα παιδί, είναι κάπως φυσιολογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι η περιέργεια τα οδηγεί να καταπίνουν διάφορα μικροαντικείμενα. Όταν όμως η ακτινογραφία δείχνει μια ολόκληρη κούκλα στο ορθό ενός ενήλικα, τότε τί να σκεφτεί κανείς;

Οι γιατροί Μάρτι Σίντιαν, Ριτς Ντρέμπεν και Μέρντοκ Νάιτ εξέδωσαν ένα βιβλίο που συγκεντρώνει συνολικά 100 ακτινογραφίες με περίεργα αντικείμενα που έχουν βρεθεί μέσα σε ασθενείς.

Η ιδέα για το βιβλίο με τον ευρηματικό τίτλο «Stuck Up!», γεννήθηκε όταν ένας ασθενής κατέφθασε σε νοσοκομείο ζητώντας από τους γιατρούς να βγάλουν την κασέτα που είχε σφηνώσει στο ορθό του.

Εκτός από την εν λόγω ακτινογραφία, στο βιβλίο παρουσιάζονται εικόνες από i-pod, ψαλίδια, γυαλιά ηλίου, καλώδια ρεύματος και παιδικές κούκλες, χωμένα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται μέσα στους ασθενείς ως επακόλουθο μέθης ή μετά από στοιχήματα που μπορεί να βάζουν οι νέοι μεταξύ τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τέτοιου είδους αντικείμενα χρησιμοποιούνται για να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστηση και να διεγείρουν τις αισθήσεις.















Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ