Ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής περιγράφει την επίθεση: Μια μοτοσικλέτα έφτασε δίπλα μου, μετά με πυροβόλησαν - iefimerida.gr

Ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής περιγράφει την επίθεση: Μια μοτοσικλέτα έφτασε δίπλα μου, μετά με πυροβόλησαν

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για επαγγελματίες εκτελεστές που είχαν στόχο να «παραδειγματίσουν» το θύμα τους κάνουν λόγο οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που βλέπουν πληρωμένο συμβόλαιο πίσω από την επίθεση στον διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας Χρήστου Ιατρού.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 65χρονος νεφρολόγος μίλησε στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα όσα έζησε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στα πόδια.

«Είχα φύγει από το νοσοκομείο και πήγαινα στο σπίτι μου στην Αγία Παρασκευή. Ακολούθησα την ίδια διαδρομή που ακολουθώ κάθε μέρα μετά τη δουλειά. Δεν κατάλαβα να με ακολουθεί κανείς. Είχα πάρει την Πέτρου Ράλλη, και έστριψα αριστερά για να βγω στην Εθνική Οδό. Βρισκόμουν με το αυτοκίνητο στον παράδρομο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Είχε πολλή κίνηση. Κινούμασταν με χαμηλή ταχύτατη. Λίγο πριν βγω στην Εθνική είδα μια μοτοσικλέτα να φτάνει δίπλα μου στην πλευρά του συνοδηγού. Απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω είχε δύο επιβάτες που φορούσαν κράνη. Ξαφνικά άκουσα ισχυρούς κρότους. Κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμοί. Είδα το τζάμι του συνοδηγού να σπάει. Ένιωσα καψίματα και δυνατό πόνο στο δεξί μου πόδι. Μετά προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Αστυνομία και την οικογένειά μου».

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας τον ρώτησαν αν είχε διαφορές με οποιονδήποτε που θα μπορούσε να του κάνει κάτι τέτοιο. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να θέλει να μου κάνει κακό», απάντησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ