Βούλτεψη σε Καμμένο: Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες; -Γέλαγε μέχρι και ο Τσίπρας [εικόνα] - iefimerida.gr

Βούλτεψη σε Καμμένο: Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες; -Γέλαγε μέχρι και ο Τσίπρας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πάντα εκρηκτικός στις ομιλίες του πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προκάλεσε με τα λεγόμενά του την θορυβώδη βουλευτίνα της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη η οποία από το έδρανό της εκτόξευσε ένα αιχμηρότατο σχόλιο.

Ολα ξεκίνησαν όταν, ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επέκρινε τη ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βούλτεψη η οποία του είπε: «Τι έγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Στο σχόλιο της κυρίας Βούλτεψη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος, μάλιστα, προσπάθησε να κρυφτεί βάζοντας μπροστά το χέρι του!

Βούλτεψη σε Καμμένο: Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες; -Γέλαγε μέχρι και ο Τσίπρας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Στην συνέχεια ο κ Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»

Οι συνεχείς της παρεμβάσεις, όμως, της κυρίας Βούλτεψη προκάλεσαν την επέμβαση του κ Τερενς Κουικ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»

Το καρφί Καμμένου στην Μεγαλοοικονόμου

Το επόμενο επεισόδιο είχε ως συμπρωταγωνιστή την βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Όταν ο κ Καμμενος αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια για τον κ Βασίλη Λεβέντη η κυρία Μεγαλοοικονόμου πετάχτηκε σαν ελατήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της συνέστησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τον λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής την ώρα που κατευθυνόταν στο βήμα της ολομέλειας για να μιλήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ