Μητσοτάκης: Αναζήτησα στο Google τον ΣΥΡΙΖΑ και μου βγήκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Αναζήτησα στο Google τον ΣΥΡΙΖΑ και μου βγήκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχισε την επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύντομη δευτερολογία του.

Απάντησε στον Γιάννη Δραγασάκη λέγοντας ότι "σας είναι τόσο άγνωστη η έννοια της αλήθειας που αναγκαστήκατε να την αναζητήσετε στο google". Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "αναζήτησα κι εγώ στο google τον ΣΥΡΙΖΑ και μου βγήκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης".

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις αιτιάσεις του για τις "ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ" και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε αλήθεια στην ομιλία του στην Βουλή, ούτε για τα "ποσοστά αναπλήρωσης", ούτε όμως και για τις ρυθμίσεις που θα φέρει για τα κόκκινα δάνεια.

Για το χρέος είπε ότι η υπόσχεση για το χρέος υπάρχει από τον Νοέμβριο του 2012. "Αυτή την υπόσχεση που υπήρχε την εξαγοράζεται με 8 δις μέτρα. Το χρέος κατέστη μη βιώσιμο από τις δικές σας αστοχίες" ανέφερε. Ο κ. Μητσοτάκης πάντως δεν απάντησε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για το χρέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΣΥΡΙΖΑ Google
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ