Λεβέντης: Μπορεί οι 153 να ψηφίσουν, αλλά μετά θα έχουμε «Σακελλαριάδα» - iefimerida.gr

Λεβέντης: Μπορεί οι 153 να ψηφίσουν, αλλά μετά θα έχουμε «Σακελλαριάδα»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε ότι ακόμα και αν ψηφίσουν οι «153» τα μέτρα, για να μην ονομαστούν προδότες, στη συνέχεια μπορεί να αρχίσουν οι αποχωρήσεις, που ονόμασε ως «Σακελαριάδα».

«Αν δώσουν σήμερα οι 153 ψήφο θα το κάνουν για να μην ονομαστούν προδότες. Στη συνέχεια μπορεί να έχουμε “Σακελαριάδα”. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Θα ψηφίζουν και θα αποχωρούν μετά. Είναι προσωπικότητες δεν είναι πιόνια. Το 99% δεν ξέρει τι ψηφίζει. Αν αρχίσουμε να σας ρωτάμε έναν – έναν ανάθεμα αν έχετε ιδέα», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παράλληλα τόνισε ότι ακόμη και οι Βρυξέλλες έχουν κουραστεί μαζί μας , ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Λίγο θέλουν να μας πετάξουν έξω. Εγώ ξέρω περισσότερο από εσάς. Θα φανεί αύριο», τόνισε. «Είναι μονομερής η συμφωνία που φέρνετε. Έπρεπε να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν αρκετά μεγάλες διαφορές πληροφορούμαι», συμπλήρωσε χαρακτηρισικά. «Η χώρα θέλει ευρωπαϊκή κυβέρνηση που ό,τι κάνει το κάνει με κέφι, γιατί το πιστεύει. Η χώρα με κατάκοπους υπουργούς βαδίζει σε Grexit», κατέληξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Λεβέντης είπε ότι ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης είναι πιο ειλικρινής από τον αρμόδιο υποργό κ. Γιώργο Κατρούγκαλο. «Είπε ότι υπάρχει μείωση 20%. Ο Κατρούγκαλος είπε ότι δεν υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις. Γιατί είναι μηχανικός και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε τόσο ψεύτες όσο οι δικηγόροι», συμπλήρωσε. Υπογράμμισε ότι το ασφαλιστικό πρόβλημα είναι ένα πρόβλημα που λύνεται με νέους πόρους ή με ανάπτυξη και πρόσθεσε ότι «τα νομοσχέδια του Κατρούγκαλου αυτό που κάνουν είναι διαχείριση».

Ακόμη, υποστήριξε ότι η κρίση θα παραμείνει και εκτίμησε ότι αυτοί που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, θα δούμε να τα εξαφανίζουν τώρα. «Η κρίση θα λυθεί όταν επιστρέφουν οι καταθέσεις, αλλά δεν διαφαίνεται αυτό. Ας αφήσει ελεύθερα τα capital controls ο πρωθυπουργός να δούμε πόσο εμπιστοσύνη έχει ο κόσμος», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεβέντης Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ