Ο πρόεδρος των δικηγόρων απαντά στον Βούτση: Ποιο οργανωμένο σχέδιο; Πήγαμε να απαγάγουμε βουλευτές; - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος των δικηγόρων απαντά στον Βούτση: Ποιο οργανωμένο σχέδιο; Πήγαμε να απαγάγουμε βουλευτές;

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον Νίκο Βούτση, περί στημένου επεισοδίου δικηγόρων με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Βασίλης Αλεξανδρής.

Ο πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε το πρωί στην Ολομέλεια ότι η έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε χθες στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου, μεταξύ δικηγόρων και του Σπύρου Λάππα, ήταν ένα στημένο επεισόδιο.

«Στεναχωρήθηκα που άκουσα τον πρόεδρο της Βουλής να δίνει αυτή την περιγραφή και την αξιολόγηση», σχολίασε ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στον Real Fm. «Είναι ψευδές. Τι οργανωμένο σχέδιο υπήρχε; Τι πήγαμε, να απαγάγουμε τους βουλευτές;», πρόσθεσε.

Κάνοντας λόγο για μεμονωμένο γεγονός, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σημείωσε ακόμη ότι ήταν μια φραστική όξυνση μεταξύ ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη.

«Με νόμιμη άδεια εισόδου 20 πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εισήλθαν στη Βουλή με πρόθεση να συναντηθούν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και να τους εκθέσουν την τελευταία στιγμή ποιες είναι οι δυσμενείς επιπτώσεις από τη νομοθέτηση του ασφαλιστικού. Κάποια στιγμή υπήρξε μια πολύ έντονη φραστική όξυνση μεταξύ δύο προέδρων και τριών εκπρόσωπων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως έληξε πάρα πολύ σύντομα και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ