Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες]

(φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/ Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους βρίσκονται σήμερα από νωρίς συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, με επίκεντρο την πλατεία Κλαυθμώνος και την πλατεία Συντάγματος.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Στο Σύνταγμα πραγματοποιείται συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ, στην οποία συμμετέχουν και αγρότες απ' όλη την Ελλάδα, ενώ το απόγευμα πρόκειται επίσης να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο-συναυλία.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ με αφετηρία την πλατεία Κλαθμώνος συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, συνταξιούχοι, το ΕΚΑ, η ΟΙΥΕ, η ΟΤΟΕ εργαζόμενοι στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά, οι ενώσεις των εμπόρων, η Λαϊκή Ενότητα κ.ά.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο, ενώ ο αναπληρωτής ΓΓ της ΓΣΣΕ Θανάσης Διαννούσης, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το νομοσχέδιο καταδικάζει όλους τους συνταξιούχους σε ανέχεια και σε εξαθλίωση και τόνισε ότι ακόμα κι αν ψηφιστεί οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η πορεία προς τη Βουλή.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Εξάλλου, για τις 12.00 το μεσημέρι, η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης να πάρουν μέρος μαζικά σε διαδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει με συγκέντρωση μπροστά στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στις 6.00 το απόγευμα, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει Συλλαλητήριο-Συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, «ημέρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά».

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Σε νέα κινητοποίηση το απόγευμα, επίσης στο Σύνταγμα, καλεί και το ΠΑΜΕ, με τρεις προσυγκεντρώσεις στις 7.00 μμ, στην Ομόνοια, στην Παλιά Βουλή και στους Στύλους Ολυμπίου Διός. Στο πλαίσιο της απογευματινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον πρόσφυγα».

Στους δρόμους τα συνδικάτα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ