Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα πέσει -Από αύριο θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα πέσει -Από αύριο θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

(φωτογραφία: Παντελής Σάιτας/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογές πολύ σύντομα, το Σεπτέμβριο με λίστα, προέβλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σήμερα από τους 153, αλλά από αύριο θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών. «Θα υπάρξει Σακελλαριάδα εκ των υστέρων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. «Το DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ήδη να πάει σε εκλογές.

«Μέχρι εδώ μπορεί και θέλει να δραπετεύσει. Θα έρθει ο Μητσοτάκης και μετά από 2 μήνες θα πέσει και αυτός», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όσον αφορά τα μέτρα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «αυτά δεν τα προτείνουν οι ξένοι. Αυτά τα κάνει από το κεφάλι του ο Κατρούγκαλος. Δεν του είπαν οι ξένοι, κόψε το ΕΚΑΣ».

Ο πρόεδρος της ΕΚ δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό. «Δεν τα ψηφίζω γιατί είναι ανήθικα. Σε κανένα κράτος της γης δεν υπάρχουν δύο συντάξεις. Ο Έλληνας πρέπει να παίρνει μία σύνταξη. Δεν θα πάω εγώ να ψηφίσω τις τρέλες του Κατρούγκαλου! Δεν θα το ανεχτώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ