Δολοφονική επίθεση εναντίον 8 αστυνομικών στην Αίγυπτο -«Γάζωσαν» το αυτοκίνητό τους με σφαίρες - iefimerida.gr

Δολοφονική επίθεση εναντίον 8 αστυνομικών στην Αίγυπτο -«Γάζωσαν» το αυτοκίνητό τους με σφαίρες

(φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ/ EPA/ KHALED ELFIQI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση σε όχημα με 8 αστυνομικούς που φορούσαν πολιτικά ρούχα έκαναν άγνωστοι σε προάστιο του Καΐρου, «γαζώνοντας» το αυτοκίνητο με σφαίρες.

Οι αστυνομικοί κινούνταν με μικρό φορτηγό, όταν οι δράστες που επέβαιναν επίσης σε όχημα τους «έκοψαν» το δρόμο και «γάζωσαν» το το αυτοκίνητο των αστυνομικών με τα αυτόματα όπλα τους, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπήρξε απευθείας ανάληψη ευθύνης, αλλά οι τζιχαντιστές- ανάμεσά τους και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους- έχουν σκοτώσει εκατοντάδες αστυνομικούς και στρατιώτες σε επιθέσεις στην Αίγυπτο, κυρίως στη χερσόνησο του Σινά, αλλά και στο Κάιρο.

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ενώ οι οχτώ άνδρες έκαναν περιπολία νότια της πρωτεύουσας όταν δέχθηκαν την επίθεση, αργά τη νύχτα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιρο Αστυνομικοί επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ