Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα κατά του ασφαλιστικού -Μαζί με τους αγρότες - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα κατά του ασφαλιστικού -Μαζί με τους αγρότες

Φωτογραφία: Eurokinisi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό - φορολογικό που τίθεται προς ψήφιση την Κυριακή στη Βουλή.

«Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας!», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και οι αγρότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για συμμετοχή στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο». Οι αγρότες αναφέρουν πως ενώνονται για δεύτερη με «τα αδέλφια μας, τους εργατοϋπαλλήλους και τον λαό της Αθήνας», κάνοντας λόγο για μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «που σαν τον εγκληματία αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν και πορεία προς τη Βουλή.

Δήλωση του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

«Εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά, αυτό το σύνθημα υλοποιείται αυτές τις ημέρες που περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα λαιμητόμος. Η κοινωνική συμμαχία αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων των πόλεων είναι η μόνη διέξοδος με κατεύθυνση ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, ενάντια σε αυτή τη σαπίλα γύρω μας, ενάντια στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ, και όλων αυτών που κάνουν τις ζωές των ανθρώπων να υποφέρουν, να μην μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους, εδώ στις πόλεις στα χωριά, στην ύπαιθρο σε όλη την Ελλάδα. Αγώνας μέχρι τέλους, μέχρι την τελική νίκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ αγρότες ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ